10 kysymystä: Blooza Nova

Funky Heavy Bluesy Live Jam Rock’n’Roll. Tällä reseptillä ja isolla kauhalla soppaa hämmentävä Blooza Nova vastasi kymmeneen kysymykseen.

Miten bändinne sai alkunsa?

Bluesistahan kaikki rock-musiikki on saanut alkunsa ja rönsyillyt siitä moneen suuntaan. Blooza Nova perustettiin viemään tätä jatkumoa eteenpäin. Bändin nimi viittaa juuri tähän.

Millainen musiikillinen menneisyys teillä on?

Menneisyyttä löytyy runsaasti kaikilla soittajilla useista bändeistä ja genreistä: Progea, punkkia, poppia, metallia, rokkia jne. Menneisyyden sijaan katseet on kuitenkin suunnattu tiukasti tulevaisuuteen. Miltä rock’n’roll kuulostaa vuonna 2020, sitä haluamme olla määrittelemässä.

Miten kuvailisitte musiikkianne?

Julkaisemme itse tehtyä rockin laajaan perinteeseen pohjautuvaa uutta musiikkia ja soitamme sitä livenä. Biisit syntyvät treeneissä yhdessä soittaen ja sovittaen. Parhaat ideat toteutetaan. Rokkia avarakatseisesti ja ilman rajoituksia.

Valitkaa yksi biisi tuotannostanne, mitä suosittelette kuunneltavaksi. Miksi juuri tämä biisi?

Kuuhullu on uusin julkaisumme. Kappale on 70-luvulle katselevaa blues-rockia modernilla twistillä. Vierailevana laulajana on Tarja Kujanpää, joka myös kirjoitti tien päälle sijoittuvasta sanoituksesta lopullisen version.

Linkki videoon poistettu 21.12.2020 ettei sivuston tarvitse maksaa Teoston mediapienlupaa. Tilalle laitetaan Blooza Novan omalla kanavalla oleva Blooza Nova – Pikkusormi.

Mitkä ovat bändinne suurimmat saavutukset tähän mennessä?

Reilun vuoden toiminnan aikana ollaan soitettu muutama keikka ja julkaistu kaksi biisiä. Yleisö on viihtynyt ja biisit saavat koko ajan lisää kuunteluja suoratoistopalveluissa. Sisältö edellä mennään koko ajan parantaen, niin olisikohan 15.5. julkaistava uusi single Pikkusormi se seuraava suuri juttu?

Mitä kuuluu juuri nyt – mitä on tekeillä, mitä on tulossa?

Korona pani keikat tauolle, joten tällä hetkellä teemme ja julkaisemme uutta musiikkia. Seuraava merkittävä tapahtuma on tuo äsken jo mainittu Pikkusormi-singlen julkaisu. Ja keikoille toki suunnataan taas heti kun se on mahdollista.

Hauskin/kuumottavin sattumus, mitä musiikin parissa on tapahtunut?

Soitamme keikoillamme aina viimeisenä biisinä King Crimsonia. Se sattuu ja kuumottaa joka kerta.

Millä biisillä tänään lähtee?

LUG – Mopolla suohon. Armoton livebändi, jonka kanssa olemme saaneet kunnian esiintyä useita kertoja. Tämä valinta on luonnollisesti liveversio.

Lähettäkää terveisiä?

Äidille terveisiä! Ihan sama kenen äiti!

Haasta bändi vastaamaan 10 kysymykseen. Miksi juuri tämä bändi?

Tarja Kujanpää ja Auringonvalo. Tarja on käynyt fiittaamassa meillä ja on myös parhaillaan työstämässä uutta musiikkia.

Blooza Nova Spotify, Facebook, Instagram, YouTube

Teksti: Blooza Nova
Kuva: ?

Pelasta bändin Vieraskynä-palsta on varattu kaikille musadiggareille. Voit kirjoittaa levyarvion, keikka-arvion tai haastattelun haluamastasi bändistä. Ohjeet täällä. 10 kysymystä on varattu artistien/bändien esittäytymiseen. Hyödynnä tätä esimerkiksi julkaistessasi uutta musiikkia. Ohjeet täällä. Kun juttu on Pelasta bändissä julkaistu, bändin biisin saa lisätä yhteissoittolistalle ja jutussa olleesta Youtube-biisistä tehdään hot/not -kysely Facebookiin. Saa innostua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s