Osallistu Kisukinkereihin tekemällä kissa-aiheinen musavideo

Virtuaalinen hyväntuulinen Kisukinkerit kokoaa kissanmieliset yhteen.

Ken on heistä kaikkein naukein?

Kun kevään messut yksi toisensa jälkeen peruuntuivat ja virtuaalisia messuja syntyi kuin sieniä sateella, pienyrittäjät Riikka Koksu ja Pirjo Surakka-Cooper innostuivat kantamaan kortensa kekoon. Syntyi hyväntuulinen virtuaalinen kissatapahtuma Kisukinkerit. Kisukinkerit järjestetään kaikille tutulla alustalla Facebookissa 5. -7.6.2020. Tarjolla mjaukasta ohjelmaa, myynnissä Suomessa tehtyjä tarvikkeita ja varusteita kissoille sekä kissa-aiheisia tuotteita palvelusväelle. Mukana menossa eläinsuojeluyhdistyksiä ja muita tärkeitä kissapalveluja tuottavia tahoja. Tapahtuma tehdään talkoilla ja se on maksuton näytteilleasettajille ja osallistujille. Vapaaehtoista lahjoitusta tapahtumassa mukana olevalle eläinsuojeluyhdistykselle toivotaan.

Missekisoissa kruunataan Misse Universum 2020

Maailmankaikkeuden todennäköisesti ensimmäiset Missekisat järjestetään Kisukinkereiden yhteydessä. Kuten tiedämme, kaikki kissat ovat kauniita. Missekisoihin voi osallistua kunhan on kissa. Osallistuminen tapahtuu Kisukinkerit Facebook –ryhmässä. Missekisat albumiin ladataan yksi kuva kissasta ja kirjoitetaan kuvateksti. Ilmoittautuminen 18.5. – 3.6.2020.

Kisukinkereihin osallistuvat äänestävät kissoja tykkäämällä. Eniten tykkäyksiä saanut kissa kruunataan tapahtuman päätöspäivänä 7.6.2020 klo 21 Misse Universumiksi. Palvelusväeltä toivotaan varautumista tilanteeseen esimerkiksi ylimääräisen katkarapuannoksen muodossa. Misse Universum 2020 saa arvonimen lisäksi jutun Kissafani –lehteen syksyllä 2020 sekä tuotepalkintoja. I Perintömisse ja II Perintömisse saavat arvonimen lisäksi tuotepalkintoja.

Miksi tapahtuma järjestetään?

– Hyvää mieltä kaikille kissarakkaille, rahaa eläinsuojeluyhdistyksille ja myyntiä suomalaisille pienyrittäjille paikkaamaan kevään tiukkaa tilannetta. Siinä on niin tärkeä kombo, että ei yksinkertaisesti voitu jättää tätä puheen tasolle. Tehtävänämme on luoda konsepti ja mahdollistaa kissatoimijoiden ja kissarakkaiden kohtaaminen nollabudjetilla ja mahdollisimman vähäisellä säädöllä. Itse tapahtuma tehdään näytteilleasettajien ja messuvieraiden kanssa yhdessä. Mitä enemmän osallistujia, sen kivempaa on tiedossa, sanoo toinen tapahtuman alullepanija Riikka Koksu.

Kisukinkerit FB IG postaus

Info

Kisukinkerit 5. – 7.6.2020

  • Mjaukasta ohjelmaa
  • Missekisat
  • Suomessa tehtyjä tarvikkeita ja varusteita kissoille
  • Suomessa tehtyjä kissa-aiheisia tuotteita palvelusväelle
  • Kissa-aiheisia palveluja tarjoavat yritykset esittäytyvät
  • Eläinsuojeluyhdistykset ja muut tärkeät kissatoimijat esittäytyvät

Liity ryhmään ja kutsu kaverisikin: www.facebook.com/groups/kisukinkerit

Haaste muusikoille!

Tee kissa-aiheinen musavideo! 😺🎵🎶 Joko cover tai oma biisi, kunhan biisissä vilahtaa sanoituksissa ehta nelijalkainen kissa. Videota ei ole pakko kuvata. Voi olla pelkkä kansikuva ja lyriikkavideokin käy. Kaikki on ennemmin sallittua kuin kiellettyä. Ajan tappamista ja hauskanpitoa – siitä on kyse. Kaikki genret on sallittuja.

Pistä video Youtubeen. Laita kuvaukseen #kisukinkerit ja laita linkki minulle riikka.koksu@hotmail.com viimeistään 17.5.2020. Koostan näistä ja tunnetuista kissabiiseistä soittolistan hulinoiden ajaksi. 

Ps: Kerrottakoon, että virtuaalimessut ovat koronakevään aikana saavuttaneet huikean suosion. Ryhmien jäsenmäärät ovat tuhansia ja kymmeniä tuhansia, joten ihan pienistä kuvioista ei ole kyse. Jää nähtäväksi kuinka Kisukinkereistä kiinnostutaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s