10 kysymystä: Ode Of Disgrace

Kiitos I At Lastille haasteesta, nyt räjäytetään pankki sitten oikein toden teolla ja esitellään maailmalle modernia metalcorea soittava Ode Of Disgrace!

Miten bändinne sai alkunsa?

Bändi on alunperin perustettu jo ennen ajanlaskun alkua kun teini-ikäiset hevihemmot halusivat alkaa soittamaan coremusiikkia, tarkemmin laskettuna vuonna 2011. Nykyinen kokoonpano on kuitenkin ollut voimassa tämän vuoden syksystä lähtien kun basisti Ville Lehtonen liittyi remmiimme.

Millainen musiikillinen menneisyys teillä on?

Olemme musiikillisesti monipuolinen yhtye, osa meistä on itseoppineita muusikoita kun taas osalla on ihan klassisen musiikin ja musiikin teorian opintoja nuoruudesta. Meillä kaikilla on myös aiempaa bänditaustaa erinäisistä soitinorkestereista.

Miten kuvailisitte musiikkianne?

Raskasta, mutta ei synkkää. Energistä, mutta ei kaoottista. Pyrimme poimimaan vaikutteita useista eri genreistä, mutta moderni metalcore on varmaan sopivin kuvaus yhtyeen musiikille.

Valitkaa yksi biisi tuotannostanne, mitä suosittelette kuunneltavaksi. Miksi juuri tämä biisi?

Kappale on myös uusin julkaisumme, joka edustaa melko täydellisesti missä bändi menee tällä hetkellä, itsevarmana ja valmiina valloittamaan maailman.

Mitkä ovat bändinne suurimmat saavutukset tähän mennessä?

Mikä tahansa onnistunut kappaleenjulkaisu ja hyvä keikka ovat mitä parhaimpia saavutuksia.

Mitä kuuluu juuri nyt – mitä on tekeillä, mitä on tulossa?

Ensi vuoden puolella tapahtuu paljonkin, heti alkuvuodesta pari kovaa keikkaa ja uuden biisin julkaisua! Seuratkaa meitä yhtyeen someissa niin tiedätte enemmän 😉

Hauskin/kuumottavin sattumus, mitä musiikin parissa on tapahtunut?

Hauskimpia ja kuumottavimpia sattumuksia oli varmasti edellisen keikkavetomme aikana. Keikkapaikan ilma oli ilmastoinnin puutteesta johtuen niin sakeaa että pelkästään hengittäminen sai hikoilemaan ja lattiat suorastaan lainehtivat hiestä. Paikan seinät rämisivät myös melko uhkaavan kuuloisesti soiton tahdissa. Ihme kyllä, yksikään seinä ei romahtanut ja kaikki selvisivät keikasta hengissä.

Millä biisillä tänään lähtee?

Tämä biisi osui ja upposi ainakin tätä tekstiä kirjoittaneelle.

Lähettäkää terveisiä?

Terveisiä kaikille hengenheimolaisille muissa yhtyeissä (tiedätte ketä olette) ja tietty äitille!

Haasta bändi vastaamaan 10 kysymykseen. Miksi juuri tämä bändi?

Haastamme Ghosts Of The Voidin! Hauskoja heppuja jotka tekevät laadukasta musaa!

Ode Of Disgrace: Facebook, Instagram, Youtube, Spotify

Teksti: Ode Of Disgrace
Kuva: Christian Pirskanen

Pelasta bändin Vieraskynä-palsta on varattu kaikille musadiggareille. Voit kirjoittaa levyarvion, keikka-arvion tai haastattelun haluamastasi bändistä. Ohjeet täällä. 10 kysymystä on varattu artistien/bändien esittäytymiseen. Hyödynnä tätä esimerkiksi julkaistessasi uutta musiikkia. Ohjeet täällä. Kun juttu on Pelasta bändissä julkaistu, bändin biisin saa lisätä yhteissoittolistalle ja jutussa olleesta Youtube-biisistä tehdään hot/not -kysely Facebookiin. Saa innostua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s