10 kysymystä: Dynamo

Dynamo – Hybridirokkia idästä!

1. Miten bändinne sai alkunsa?

Ensi sykäisyt Dynamolle tehtiin syksyllä 2015, kun laulaja Jussi vastasi laulaja etsintään ja kävi sitten treeniksellä vähän vetäsemässä Hanoi Rocksia ja Backyard Babiesejä. Pian kuitenkin kävi selväksi, että Dynamo tulee tekemään suomenkielistä materiaalia, ja todenteolla saatiin homma käyntiin alkuvuodesta 2016.

2. Millainen musiikillinen menneisyys teillä on?

Jokainen bändin jäsenistä omaa runsaasti kokemusta rokin soitosta.

3. Miten kuvailisitte musiikkianne?

Kutsumme musaamme hybridirockiksi, koska emme halua olla sidonnaisia mihinkään tiettyyn genreen, vaan haluamme tehdä semmoista musiikkia, mikä tuntuu itsestä hyvältä. Välillä syntyy punkkirallatuksia ja välillä jotain ihan muuta.

4. Valitkaa yksi biisi tuotannostanne, mitä suosittelette kuunneltavaksi. Miksi juuri tämä biisi?

Viimeisin sinkkumme ”Musta Joutsen.” Biisi on saanut tähän astisista biiseistä parhaan vastaanoton ja kukaan ei oo tullut tän biisin kohdalla sanomaan, et kuullostetaan Popedalta. Popeda toki on Suomen kovin rokkibändi. Ainakin vielä.

5. Mitkä ovat bändinne suurimmat saavutukset tähän mennessä?

Viime kesänä voitettiin Kuopiorock – bändiskaba, ja päästiin sitä kautta Kuopiorock – tapahtumaan esiintymään. Päivitettiin mm. Tuska – skaban voittaja, Balance Breach. Toki se, että ollaan kierretty Suomea kolmen vuoden aikana 100 keikan verran, omalla musalla ja itse keikat myyden, on kova saavutus.

6. Mitä kuuluu juuri nyt – mitä on tekeillä, mitä on tulossa?

Loppuvuoteen 2019 mahtuu vielä muutama keikka, viimeinen keikka tänä vuonna taitaa olla Popedan lämppärinä Iisalmessa 13.12. Sitten jäädään pitkälle keikkatauolle ja aletaan työstämään kakkoslevyä. Keväällä on luvassa ensimmäiset otokset julkaisuun.

7. Hauskin/kuumottavin sattumus, mitä musiikin parissa on tapahtunut?

Meillä kävi Kuopion bändiskabassa Peer Güntit, eli varmoina häviöstämme otettiin ”hiukan” miestä vahvempaa, ja voiton sitten varmistuttua oltiin tehty pieni kynnys lähteä soittamaan paria biisiä voittajastatuksella. Kaikki hyvin ja loppu hyvin kuitenkin.

8. Millä biisillä tänään lähtee?

Laitetaan Popedaa. Koska se vaan on Popeda.

9. Lähettäkää terveisiä?

Käykäähän tykkäilemassä facebookissa ja instagramissa ja samalla voipi ottaa meidän YouTube – kanavan tilaukseen! Tullaan tekemään ens vuoden kovin Suomenkielinen levy. Paitsi jos Popeda tekee uuden levyn. Sitten tulee kaks kovaa levyä!

10. Haasta bändi vastaamaan 10 kysymykseen. Miksi juuri tämä bändi?

Kormus. Ne on Tampereelta.

Nettisivut, Facebook, Instagram, Youtube, Spotify

Teksti: Dynamo
Artikkelikuva: HSPhotographing, Heikki Sarkala

Pelasta bändin Vieraskynä-palsta on varattu kaikille musadiggareille. Voit kirjoittaa levyarvion, keikka-arvion tai haastattelun haluamastasi bändistä. Ohjeet täällä. 10 kysymystä on varattu artistien/bändien esittäytymiseen. Hyödynnä tätä esimerkiksi julkaistessasi uutta musiikkia. Ohjeet täällä. Kun juttu on Pelasta bändissä julkaistu, bändin biisin saa lisätä yhteissoittolistalle. Saa innostua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s