Haluatko esitellä bändisi Pelasta bändissä? Nyt se onnistuu!

Pelasta bändi on musadiggareiden temmellyskenttä, jossa kuka tahansa voi kirjoittaa keikkafiilistelyjä, levyarvioita tai tehdä vaikkapa haastattelun. Tarkoitus on buustata erityisesti pieniä bändejä ja aktivoida musadiggareita osallistumaan ja tekemään. Uskon, että yhteistyöllä saavutetaan enemmän kuin voisi äkkiä arvatakaan.

Työtä on nyt vuoden verran tehty. Kiitos kaunis kaikille kirjoittaneille ja tietysti bändeille! Lisää kirjoittajia kaivataan. Kevyet ohjeet tekemiseen täällä.

Matkan varrella on tullut tukku tiedotteita. Olen vastannut, että pyydä joku tuttu tai fani kirjoittamaan teistä haastattelu. Harva on tarttunut ja henkilökohtaisesti harmittaa, kun ei aika riitä ihan kaikkeen. Ei myöskään ole ”toimittajarinkiä”, mihin näistä ilmoitella.

Pienen pohdinnan jälkeen olen päättänyt avata bändeille mahdollisuuden esittäytyä. Kokeillaan tätä aluksi nyt vaikka vuoden 2019 loppuun. Saa kommentoida onko tämä hyvä idea.

10 kysymystä

Vastaa bändisi kanssa alla oleviin kysymyksiin, laita mukaan kuva (laitetaan kansikuvaksi) ja kuvaajan nimi sekä somet linkkeinä. Lähetä juttu oikoluettuna riikka.koksu@hotmail.com. Julkaisen jutun parin päivän kuluessa Pelasta bändiin sellaisenaan. Vastaan tietysti, jos haluat esim. varmistella onko juttu kelpo.

Tee napakka avaus esim. ”10 kysymykseen tarttui timbuktulainen nelihenkinen melankolista hilipatipippan musiikkia soittava Tiramisu” ja vastaa sen jälkeen alla oleviin kysymyksiin.

  1. Miten bändinne sai alkunsa?
  2. Millainen musiikillinen menneisyys teillä on?
  3. Miten kuvailisitte musiikkianne?
  4. Valitkaa yksi biisi tuotannostanne, mitä suosittelette kuunneltavaksi. Miksi juuri tämä biisi? (Laita youtubelinkki)
  5. Mitkä ovat bändinne suurimmat saavutukset tähän mennessä?
  6. Mitä kuuluu juuri nyt – mitä on tekeillä, mitä on tulossa?
  7. Hauskin/kuumottavin sattumus, mitä musiikin parissa on tapahtunut?
  8. Millä biisillä tänään lähtee? (Jonkun toisen biisi ja perustelut + youtubelinkki)
  9. Lähettäkää terveisiä?
  10. Haasta bändi vastaamaan 10 kysymykseen. Miksi juuri tämä bändi?

Lisää loppuun linkit someihin, Youtubeen ja Spotifyyn.

Kun juttu on julkaistu, voit lisätä Pelasta bändin yhteissoittolistalle 1-2 bändisi biisiä. FB:hen tehdään myös Hot or not -kysely jutussa olevasta biisistä – tarkoitus saada lisää kuunteluja. Jos et tätä halua, ilmoita siitä. Jaa asiaa omilla sivuillasi sekä käy kuuntelemassa ja tykkäämässä/kommentoimassa myös paria 10 kysymystä -juttua, niin saadaan kaikille pöhinää asian ympärille reilummin.

Pistä tuulemaan! Motivaatioksi aina ihana Rehtorit – Ketä meitä on.

Pelasta bändin Vieraskynä-palsta on varattu kaikille musadiggareille. Voit kirjoittaa levyarvion, keikka-arvion tai haastattelun haluamastasi bändistä. Ohjeet täällä. 10 kysymystä on varattu artistien/bändien esittäytymiseen. Hyödynnä tätä esimerkiksi julkaistessasi uutta musiikkia. Ohjeet täällä. Kun juttu on Pelasta bändissä julkaistu, bändin biisin saa lisätä yhteissoittolistalle ja jutussa olleesta Youtube-biisistä tehdään hot/not kysely Facebookiin. Saa innostua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s