Baltix St. Olaf Summerfesteillä

7.6.2019 pääsin näkemään Baltixin ensimmäistä kertaa festareilla.

Toinen todellisuus rysäytti käyntiin Suomirockin ilosanoman julistuksen.

IMG_2564

Biisilista oli oiva sekoitus loppuvuodesta julkaistua uudempaa tuotantoa, sekä vanhempia suosikkeja. Muunmuassa Sadan pettymyksen jälkeen, Hiljaisuus, Elettyä elämää, Kusipää ja Päivä kerrallaan kuuluivat helteisen alkuillan antiin.

Aikaisemmin olin nähnyt Baltixin pienemmillä areenoilla, lähinnä baarien lavoilla, mutta hienosti orkesteri istui isollekin esiintymislavalle.

Ilahdutti huomata, että vaikkei väkeä tungokseen asti ollut todistamassa tätä mainiota keikkaa, se ei juurikaan näkynyt Baltixin esiintymisessä. Ei turhaa himmailua, vaan kunnon keikka, josta jäi ainakin tälle kuulijalle oikein hyvä fiilis. Tuo on seikka, mitä arvostan todella paljon, koska olen joutunut kokemaan päinvastaistakin.

Käykää hyvät ihmiset keikoilla, jos sellainen kohdalle osuu! Tuntemattomistakin nimistä saattaa paljastua iloisia yllätyksiä.

Reetta

Pelasta bändin vieraskynä-palsta on varattu kaikille musadiggareille. Voit kirjoittaa levyarvion, keikka-arvion tai haastattelun haluamastasi bändistä. Rima kirjoittamiseen ei ole korkealla – toimittaja ei tarvitse olla. Hyvää mieltä ja lisää näkyvyyttä bändille. Sitä haetaan. Kevyet ohjeet tekemiseen täällä. Saa innostua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s