Haastattelussa Polanskin Anttoni Pikkarainen juuri ennen kakkosalbumi Mosquiton julkaisua

Jykevään kitarasoundiin luottavan Polanskin laulaja-kitaristi Anttoni Pikkarainen kertoi tunnelmia ennen 22.2.2019 Mosquito -levyn julkaisua.

Millainen prosessi levynteko oli? Sujuiko kaikki suunnitelmien mukaan?

A: Levynteko oli hyvin suunniteltu, materiaali hyvin treenattu, sekä bändi että tuottaja erittäin motivoituneita. Omalla budjetilla kun ollaan liikenteessä ei ole varaa laittaa kallista studioaikaa asioiden liialliseen testailuun, joten on todella tärkeää että laitteet toimii. Panostettiin tietoisesti ammattilaiseen ja toimiviin puitteisiin, jotta voitaisiin keskittyä itse soittamiseen ja oikean tunnelman luomiseen. Tässä asiassa Hiili Hiilesmaa osoittautui täysin oikeaksi valinnaksi; epämukavilta teknisiltä yllätyksiltä vältyttiin, työskentely oli inspiroitunutta ja tehokasta.

Millä mielin valmistaudutte levynjulkkarikeikkaan?

A: Kiirettä on pitänyt sekä levynjulkaisun myötä, että elämisen muilla osa alueilla. Ollaan bändin kanssa oikein hyvissä ja helpottuneissa tunnelmissa, kun ollaan vihdoin päästy tähän pisteeseen. Odotamme innolla levyn esittämistä, musiikki on parasta elävänä nautittuna! Tervetuloa kaikki hyvän musiikin ystävät juhlistamaan levyjulkkareitamme Mascottiin 23.2.2019. Mukana Mantequilla, jonka kanssa on koettu monta hienoa hetkeä aikaisemminkin.

Mitä ajatuksia toivoisit Polanskin herättävän?

A: Mulle riittää jos se herättää yhdenkin ajatuksen edes yhdessä kuuntelijassa. Enempää ei voi omalta musiikilta toivoa. Musiikin tekeminen on auttanut mua käsittelemään mun elämän vaikeita asioita, joten musiikin synty on mulle sen tarkoitus. Miten se jatkaa elämäänsä siitä eteenpäin on kuulijoiden käsissä – ja niin sen pitää ollakin.

Minkälainen ihminen voisi kiinnostua musiikistanne?

A: Uskon että meidän musiikista löytyy jokaiselle raskaamman rockin ystävälle paljon nautittavaa. Uudella levyllä tulkitaan myöskin hiukan kevyempää ulosantia aiempaa enemmän, joten kevyemmän musiikin ystävätkin ovat tervetulleita näihin juhliin!

Mitkä ovat Polanskin tulevaisuudennäkymät?

A: Koko musiikkiteollisuuden tulevaisuudennäkymät ovat hyvin ennalta-arvaamattoman harson peitossa. Joten niin on myös tämänkin bändin. Luulen, että elämme aikaa jolloin bändien on löydettävä itsestään sekä selviytymis- että tilanteeseen muovautumiskykyä. Vaatii paljon innovointia, jotta tämän laatuisia levyjä saadaan omatoimisesti julkaistua. Toivomme, että uusi levymme saavuttaisi mahdollisimman monen kuuntelijan ympäri maailmaa sekä mahdollistaisi meille uusista ovista kulkemisen. Nyt fokus on kuitenkin vahvasti perjantain julkaisupäivässä, sekä lauantain Mascotin keikassa. Kaikkea rakkaudella kasvatettua viedään eteenpäin harkitusti, pyrkimyksenä nauttia joka hetkestä.

Mosquito on parasta aikaa ennakkokuuntelussa Soundissa. Ota haltuun täältä.

Polanski Facebook Spotify ja Youtube

Reetta

Pelasta bändin vieraskynä-palsta on varattu kaikille musadiggareille. Voit kirjoittaa levyarvion, keikka-arvion tai haastattelun haluamastasi bändistä. Rima kirjoittamiseen ei ole korkealla – toimittaja ei tarvitse olla. Hyvää mieltä ja lisää näkyvyyttä bändille. Sitä haetaan. Kevyet ohjeet tekemiseen täällä. Saa innostua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s