Keikalla: Rude Runners, Eteläisten Paikallinen Saluuna, Hauho 1.2.2019

Keikkareissujen suunnittelu on aina yhtä mukavaa puuhaa. Mielenkiintoisten bändien keikkakalenterien tutkimista, ja omaan kalenteriin lisätään ne johon haluaisi päästä. Samalla päivämäärällä saattaa kummitella työvuoro tai joku muu meno. Seuraavaksi autoton etsii kulkuyhteydet ja yösijan, koska yöllä ei pääse enää takaisin tänne päin Suomea. Ja nuo suunnitelmat yleensä muuttuvat moneen kertaan.

Tämän Hauhon keikan ekana hylkäsin, koska eihän sinne pääse millään. Kuitenkin bändi kiinnosti kovasti, joten otin kartan käteen ja mietin eri vaihtoehtoja. Siinä vaiheessa tajusin, että serkku asuu kohtalaisen lähellä, joten otin häneen yhteyttä, sitten vaihdoin työvuorot ja suunnitelma oli valmis!

IMG_0812

Rude Runners on erinomainen Hurriganes-tribuuttibändi, johon ensi kertaa törmäsin viime keväänä.

Tykästyin heti kovasti, vaikka mulle tutumpi olikin eräs toinen Hurriganesin biisejä soittava bändi. Siitä johtuen eka keikka menikin alkuun kuulostellessa kun ne tutummat versiot olivat syöpyneet tajuntaan, vaikkei tahdokaan vertailla. Mutta huomasin homman toimivan heillä paremmin kuin hyvin ja annoin fiiliksen viedä.

Rude Runnersissa vakuutti se soittamisen ilo ja ammattimaisuus, sekä se kuinka he näyttivät nauttivan siitä mitä tekevät, yhteistyö sujuu.

Tämä oli neljäs kerta kun pääsin fiilistelemään tuota orkesteria.

Nytkin saimme kuulla kaksi settiä tuttuja Hurriganesin klassikoita kuten Say Mama, Let’s Go Rocking Tonight, Hot Wheels, Tallahassee Lassie, Crazy Days, My Only One, Get On, Chinatown

Alkuperäistä kunnioittaen omannäköisellä tyylillä esiintyen he saivat koko baarillisen yleisöä innostumaan joraamaan kuin huomista ei olisikaan.

Rude Runners Facebook

Reetta

Pelasta bändin vieraskynä-palsta on varattu kaikille musadiggareille. Voit kirjoittaa levyarvion, keikka-arvion tai haastattelun haluamastasi bändistä. Rima kirjoittamiseen ei ole korkealla – toimittaja ei tarvitse olla. Hyvää mieltä ja lisää näkyvyyttä bändille. Sitä haetaan. Kevyet ohjeet tekemiseen täällä. Saa innostua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s