Levyarvio: Daggerplay – Subterranean Reality

daggerplay subterranean reality

Loppuvuodesta 2018 ilmestynyt Daggerplayn tuore uutuus Subterranean Reality on kaikinpuolin hyvä paketti bändiltä. Bändin kehityksen kuulee selkeästi edelliseen levyyn verrattuna. Hyvät tausta ja stemmalaulut, akkarikitarat, erilaisia instrumentteja ja elementit eri musatyyleistä yhdistettynä tuohon biisinkirjoitustaitoon ja homma vaan toimii. Veikkaan, että tämä uppoaa myös varmasti kuulijaan joka ei normaalisti kuuntelisi tämän genren musaa.

Positiivinen ylläri oli myös Tommin laulama Four Walls. Nerokasta antaa tilaa bändissä tällaisille ratkaisuille. Sekä tietenkin Killburn highroad jossa feattaa Damian Cullen. Rohkea ja hyvä veto kokeilla eri juttuja, eikä aina noudatella tasapaksua linjaa, mitä täyspitkät levyt yleensä melkein poikkeuksetta on. Ghostsissa on omaan makuun tarttuvin kertosäe, mutta oma henkilökohtainen suosikkini on levyn päätösbiisi Sinister Blues, jonka säkeistöistä huokuu vanhan ajan saluuna ja kapakkatunnelma, jossa tuoksuu pultsariviina, hiki, mälli ja jossa jalat takertuu lattiaan kiinni koska säkeistö on niin tahmea. Kunnes kertosäe ampuu pään jälleen ulkoavaruuteen, minne se oikeastaan kuuluukin.

Kaiken kaikkiaan todella hyvä levy, loistava suoritus. Toivon Daggerplaylle menestystä levyn myötä, koska sen he toden totta ansaitsisivat. Sanonpahan vain. Täysi 10+

Daggerplayn nettisivut. Kuuntele Spotifysta.

Arvion kirjoitti Juha Pietiläinen

Pelasta bändin vieraskynä-palsta on varattu kaikille musadiggareille. Voit kirjoittaa levyarvion, keikka-arvion tai haastattelun haluamastasi bändistä. Rima kirjoittamiseen ei ole korkealla – toimittaja ei tarvitse olla. Hyvää mieltä ja lisää näkyvyyttä bändille. Sitä haetaan. Kevyet ohjeet tekemiseen täällä. Saa innostua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s