Keikalla: Kimmo Liskomäen Pitkät Kalsarit & Himanes pe 25.1.2019

Kimmo Liskomäen Pitkät Kalsarit & Himanes Bubbles, Mikkeli pe 25.1.2019.

Tästä tuskin keikka-arviota tulee, koska en halua arvioida, vertailla tms. Todennäköisemmin siirrän sekavia ajatuksia sekavaksi tekstiksi.

Kimmo Liskomäen Pitkät Kalsarit

Edellisen kerran näin Liskomäet lähes ikuisuus sitten, silloin kun juna vielä pysähtyi Haukivuorelle. Siitä riemusta ei kovin kirkkaita muistikuvia ole, ja viime kevään Pieksämäen ja muutkin keikat jäi väliin kun työnantajalla oli muka parempaa tekemistä tarjolla (todennäköisesti mua huijattiin). Joten niinpä odotin kuin kuuta nousevaa tuota perjantai-iltaa, vaikken oikein tiennyt mitä odottaa, mutta avoimin mielin matkaan. Ja silti tein karmaisevan virheen kun hiukkasen myöhästyin, taisi puolitoista biisiä mennä ohi korvien.

Porukkaa oli mukavasti paikalla, paljon vanhoja tuttuja, uusia tuttuja ja jokunen tuntematon hahmo. Hyvässä hengessä iltaa vietettiin.

 

fullsizeoutput_138a-1fullsizeoutput_1388-1

Liskomäet on vallan mainio orkesteri, joka sai ihmiset viihtymään paremmin kuin hyvin energisellä esiintymisellään. Iso-Jarnold oli kuulemma sairastuvalla, mutta komiasti Kimmo Liskomäki hoiti lauluosuudet.

Saimme kuulla ainakin Sankari duunissa, Sä et saa mua kii, Luodinkestävä poikaystävä, Viimeinen kuva, Pitkät kalsarikännit, Kengännauhat liian tiukalla ym. Ilmeisesti uudempaa tuotantoa edusti Mutsi soittaa, joka toimi oikein hyvin, sekä vauhdikkaaksi lopuksi Motörheadin Lemmy. Eipä sen parempaa lopetusbiisiä äkkiä keksi.

Himanes

Sitten olikin Himanesin vuoro vallata lava, ja se olikin mulle tutumpi bändi. Oli Hyviä ja huonoja hetkiä, mentiin Kantatietä 72, Moodiin, Pogoomaan jne. Yleisöön varmasti vaikutti vahvasti edesmenneelle ystävällemme omistettu kappale Tää tulee sydämestä. Hyväntuulisen keikan päätti Kyyvesi kutsuu ja Kylä.

sufwqxcuqr2mrnvxglizgq-1

Mahdottoman mukava ilta, elävä musiikki on parasta livenä. Varsinkin hyvä musiikki. Ainut mikä tässä vähän kalvaa on se, kun ei tiedä milloin heitä näkee seuraavan kerran…

Toivottavasti keikkoja tulee, niistä saa mukavasti ammennettua energiaa elämään. Kiitos!

Reetta (teksti, video, kuvat Reetta paitsi artikkelikuva Riikka)

Pelasta bändin vieraskynä-palsta on varattu kaikille musadiggareille. Voit kirjoittaa levyarvion, keikka-arvion tai haastattelun haluamastasi bändistä. Rima kirjoittamiseen ei ole korkealla – toimittaja ei tarvitse olla. Hyvää mieltä ja lisää näkyvyyttä bändille. Sitä haetaan. Kevyet ohjeet tekemiseen täällä. Saa innostua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s